+01 (414) 230- 5550
inZicht & welZijn

  • Text Hover
Adres: mr. van Coothstraat 8a

Telefoonnummer: 0487-516668 of 06-50806032

Website: www.inzichtenwelzijn.nl

E-Mail: contact@inzichtenwelzijn.nl

Soort: Praktijk voor ademhalingstraining, persoonlijke ontwikkeling, bewustwording en groei. Meditatiegroepen. Cursussen en groepstrainingen.Ik ben Jacqueline Verschuur van inZicht & welZijn, praktijk voor ademhalingstraining, persoonlijke ontwikkeling, bewustwording en groei. Met mijn behandelingen richt ik me op mensen die klachten kennen als burn-out, stress, hyperventilatie, angsten, paniek en depressie.

Ademtraining is gericht op het normaliseren van een ongewenste ademhalingstechniek en/of frequentie. Een disfunctionele ademhaling kan leiden tot velen klachten die vaak niet als zodanig worden er- of herkend. Het aanleren van een persoonlijke, automatische ademtechniek is een investering voor het leven!

Coaching is er op gericht om het beste uit jezelf te halen, een gewenst en effectief gedrag te bereiken, doelen te halen, je goed te voelen, je zelfvertrouwen te vergroten, persoonlijk te ontwikkelen, bewust te worden en de regisseur te zijn van je eigen leven.
Om dit te bereiken maak ik gebruik van verschillende technieken aangepast aan de persoon en/of de hulpvraag. Coaching is vooral oplossingsgericht, zonder al te veel te gaan spitten in het verleden. De technieken die ik gebruik zijn onder andere:

• NLP - Neuro Linguïstisch Programmeren, bewust maken van onbewuste processen.
• EFT - Emotional Freedom Techniques
• Timeline therapy
• De helende reis van Brandon Bays
• The work van Byron Katie
• Wielwerk

Ik werk vanuit een holistische visie. Een holistische visie gaat ervan uit dat wij bestaan uit een fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel energieveld. Als je werkt op één van de niveaus heeft dat invloed op alle niveaus. Lichaam en geest zijn een eenheid. Fysieke klachten zijn niet op zichzelf staande verschijnselen, het is een uiting van wat er op een ander niveau afspeelt.

Door bewust te worden van de wisselwerking tussen denken, voelen en lichaam krijg je een instrument in handen waardoor je meer in balans kunt komen en blijven.

Sessies worden, indien gewenst, ondersteund door gebruik te maken van onder andere:

• Reiki en energiewerk
• Meditatie en mindfulness
• Trance en hypnotherapie
• Mijn intuïtie.
• Voedingsadvies.
• Andere technieken.

Dit vanuit respect voor de denkwijze of geloofsovertuiging van de cliënt.

Waar de kracht bij inZicht en welZijn vooral in zit, is de combinatie van verschillende behandelmethoden. Door mijn jarenlange ervaring en studies ben ik in staat de manier te vinden die bij de persoon past.

Tijdens mijn vroege volwassenheid heb ik aan den lijve ondervonden wat het is om last te hebben van angsten, hyperventilatie, paniekaanvallen en depressie. Hierdoor kan ik me goed inleven waar de cliënt mee worstelt. Daarnaast heeft het mij gestimuleerd een methode te vinden die echt werkt!

Naast dat ik één op één sessies doe, geef ik ook meditatie- bewustzijnstraining en verschillende workshops op het gebied van persoonlijke ontwikkeling.

Deze groepsbijeenkomsten worden als leerzaam en leuk ervaren. Met de verschillende technieken, een vleugje spiritualiteit, plezier en respect, word je de mooiste versie van jezelf!


Voor meer informatie:
www.inzichtenwelzijn.nl
contact@inzichtenwelzijn.nl
of te bellen 06 50806032