+01 (414) 230- 5550
Het concept van Leefstijlcentrum de Remise! 

 
HET CONCEPT

We willen met leefstijlcentrum de Remise een makkelijk portaal voor de inwoners van de gemeente Druten zijn. Met 1 druk op de knop kunt u in de toekomst de zorg vinden die u nodig heeft en tevens de kwaliteit van deze zorg bekijken en elk consult beoordelen via de Zorg plus module. Transparantie in de zorg. Kwaliteit krijgen die u wens, dit betekend persoonlijke aandacht, een luisterend oor en kwalitatief goede zorg.  

Leefstijlcentrum de Remise heeft als doel een integraal centrum voor leven, studeren en welzijn in de ruimste zin van het woord, te creëren waar therapeuten, coaches, artsen en docenten complementair (elkaar aanvullend) kunnen samenwerken en dat verschillende stromingen van therapieën, behandelingen en praktijken elkaar versterken in heel Druten.  

Daarnaast wordt Leefstijlcentrum de Remise een centrale plek in de gemeente Druten voor bewustwording en persoonlijke ontwikkeling. Er worden in de toekomst meerdere cursussen, opleidingen en trainingen gegeven zoals yoga, meditatie, mindfulness, coaching ed. Wij proberen in de toekomst elke 2 weken op zaterdagmorgen een Druten Gezond Cafe te creeeren met telkens andere relevante onderwerpen. 

Met Leefstijlcentrum de Remise willen we een plek creëren waar mensen zich op hun gemak voelen en kunnen werken aan hun persoonlijke ontwikkeling. 
Een plek waar je in rust jezelf, en andere mensen, kunt ontmoeten en verbindingen kunt maken.  

De Remise is breder dan alleen de Remise. U kunt zich als zorgverlener (mits gevestigd in de gemeente Druten) op deze site aanmelden zodat u makkelijk vindbaar bent voor alle inwoners. 

Wilt u meer informatie? Mail naar info@leefstijlcentrumderemise.nl