+01 (414) 230- 5550
Care for Women

  • Text Hover
Adres: mr. van Coothstraat 8a

Telefoonnummer: 06-20091558

Website: www.careforwomen-maasenwaal.nl

E-Mail: t.haarbosch@careforwomen.nl

Soort: Gezondheid van vrouwen


Ik ben Tanja Haarbosch.
In 1963 in Amsterdam geboren en moeder van drie volwassen zonen.

Wat houdt Care for women in ?

Ik ben gespecialiseerd in de gezondheidsproblemen van vrouwen/meisjes.

Vaak lopen vrouwen langer door met klachten, door het gevoel van taboe en vooroordelen, terwijl dat niet nodig is. Het belang van serieus genomen worden en oplossingsgericht denken is mijn missie.

Hormonen
De hormoonhuishouding van vrouwen is van een bewonderingswaardige complexiteit. Gevoeligheid voor wat er allemaal in het lichaam plaatsvindt, is van vrouw tot vrouw enorm verschillend.
Problemen van hormonale aard zijn te verhelpen. Het helpt vaak al enorm als je weet wat hormonen doen en hoe je met bepaalde klachten kunt omgaan. Het is belangrijk dat je goed voor jezelf zorgt, maar soms heb je twijfels of het niet beter kan. Bij mij is er tijd en ruimte voor iedereen: van jonge meiden met vragen over anticonceptie en seksualiteit, tot vrouwen in de overgang en alle tussenliggende fasen. Voor elke leeftijdsspecifieke problematiek is er professionele aandacht, begrip en mogelijk een leefstijl- en voedingsadvies.
De overgang gaat vaak gepaard met vage klachten, zoals stemmingswisselingen, minder zin in dingen hebben waar je voorheen wel enthousiast van werd, klachten, symptomen of andere ongemakken waar je geen raad mee weet. Toch is er vaak wel wat aan te doen en je bent meestal niet de enige die er last van heeft.

Consult
In een consult kijken we eerst samen naar de aard en de mogelijke oorzaak van jouw klachten. Hierbij krijg je inzicht in wat er gebeurt in jouw lichaam en wat hormonen met je doen. Het hoeft hierbij niet persé om puur fysieke klachten te gaan. Ook een health check is mogelijk, waarin onder meer je bloeddruk, cholesterol en BMI worden bepaald en geanalyseerd. Aan de hand van de resultaten krijg je dan uitleg en advies over voeding, leefstijl en eventueel het gebruik van voedingssupplementen.

Systemische begeleiding
Voor als je worstelt met vragen over relaties met je partner, familie, over je eigen leven of over waarom je bepaalde keuzes maakt en patronen zich telkens weer herhalen. Tanja heeft veel ervaring met systemisch werk. Hierdoor kan ze je mogelijk helpen, onder meer met het doen van opstellingen. Door naar de (familie)systemen te kijken ontstaan vaak verhelderende inzichten in situaties, waar je anders zelf niet uit komt of in vastloopt. (Ook voor mannen aangeboden).

Mocht je meer vrijblijvende informatie willen dan kun je mij altijd mailen of bellen.